Autorijschool Jongen Parkstad is klant gericht.

Na 19 jaar ervaring in het geven van rijles en theorieles, zorg ik ervoor dat de wijze van lesgeven individueel gericht is en past bij het niveau en de leerstijl van de leerling.

Of je nu faalangst hebt of problemen ervaart op de snelweg of  op de nieuwe turbo-rotondes. Samen vinden wij de juiste aanpak die bij jou past om je over deze angst heen te helpen.

Bij ons les je ook in een benzine-auto in plaats van in een diesel; het voordeel is dat je na het behalen van je rijbewijs geen overstapproblemen ervaart.

Vaak hoor je van vrienden of vriendinnen dat ze in de eigen auto of  in de auto van de ouders vaak problemen ervaren met wegrijden omdat een benzine auto meer ervaring vereist. Je eerst auto is meestal immers ook geen diesel maar een benzine-auto.

Bij ons leer je het meteen goed aan!!!

 

 

 

Over Mark Jongen

Even voorstellen: Ik ben geboren en getogen in Heerlen, 45 jaar geleden. Momenteel woonachtig in Landgraaf met mijn gezin. Mijn hobby’s zijn autorijden, sportieve bergwandelingen en modelbouw. In 2004 heb ik de opleiding tot Rij-instructeur afgerond.

De combinatie van leraar en mijn passie voor autorijden maakt het dat ik voor dit beroep heb gekozen.  Mijn autorijschool biedt u vele mogelijkheden:

  1. Koppel en schakel auto (Renault Clio)
  2. Automaat (Toyota Aygo)
  3. Theorieles kan zowel klassikaal als individueel
“Kortom u maakt u rijbewijs B compleet bij Autorijschool Jongen Parkstad.”

Tot snel!

Mark Jongen